„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Николай Лазаров Организационен екип

linkedin

Казвам се Николай Лазаров и съм от София. 

Завършил съм Системно програмиране в Технологично училище "Електронни системи" и в момента уча Компютърно и софтуерно инженерство в ТУ - София.

Основната ми насоченост е интернет програмиране, но имам опит и в други сфери от професионалния свят.

Скаут и доброволец съм и вярвам, че младите са бъдещето ни. Това е и причината да се старая да помагам с каквото мога на подрастващите, за които отговарям.

Участвал съм на три SUPERлятни академии и едно ИТ състезание. Опита, които имам от там е незаменим, а приятелствата - незабравими. Заради това и съм горд , че от скоро съм член и на алумни клуба на АМТИС („Аз мога — тук и сега”).

АМТИС е една от основните причини да се изградя като професионалист. Заради това знам, че може да помогне на още много други ученици да се превърнат в личности.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят