„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Павел Попов ЖУРИ

Facebook

Павел произхожда от древното племе Петричани, направили най-слънчевия град свой дом. Завършва медийни науки, политология и социология в Бонския университет „Фридрих Вилхелм“. В момента се занимава с оптимизация за търсещи машини, дигитален, афилиейт и маркетинг на съдържанието.

Първите си стъпки в Девин, той прави в лето второ след Криста, когато магмата на ИТ състезанието още застива, а тектонските плочи на „Аз мога тук и сега“ заформят първата "SUPERлятната академия".

Като част от allУМНИ клуба той е решен да предаде своя опит и вдъхновение на искащите и можещите младежи на България тук и сега.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят