„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Италиански език Италиански Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Ружа Каралтиева ЖУРИ

Американски университет в България

Родена и израстнала на брега на морето, но попътния вятър на моя живот ме доведе в Благоевград, където понастоящем живея и работя като преподавател по английски език.

Дълги години съм част от екипа на Американски университет в България, където имам честта да се срещам с хора от различни националности и култури, които ме обогатяват и ми дават различен поглед върху начините за обучение по английски език. Подкрепям талантливите и креативни младежи, като ги насърчавам да участват в чуждоезикови форуми и изяви.

Благодарна съм, че се присъединявам към експертите на “Аз мога - тук и сега, защото напълно споделям идеите и начините за подпомагане развитието и израстването на бъдещи таланти .


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят