„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Кристиан Коларски allУМНИ.клуб

Личен Facebook

Роден съм в Русе, но текущо живея в София.

Професионално работя като Quality Assurance, но съм се занимавал и с програмиране, предприемачество, разработването на игри и други IT области.

В осми клас започна интересът ми към програмирането в клуба по роботика, където имах отбор, който се разрастна в ученическа компания за игри, с която участвахме в много състезания. В същото време участвах и в клуба по предприемачество, където спечелих първо място в международно състезание.

Участвах за първи път в IT състезанието на „Аз мога 一 тук и сега” през 2021 и 2022 година, както и в SUPERлятната академия през 2022 година.

Обичам да пътувам и да се запознавам с нови и интересни хора, което е една от причините да се включа в екипа.

Музиката ми е на сърце и никъде не ходя без слушалките си.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят