„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Кристиян Начев ЖУРИ

Американски университет в България

Здравейте! Казвам се Кристиян Начев и съм на 24 години.

Родом съм от Кресна, но вече повече от 10 години живея в Благоевград.

През 2022 г. завърших Американския университет в България с отличие избраните от мен две специалности – „Бизнес администрация“ и „Журналистика и масови комуникации.“

В момента пиша дисертацията си към Университета в Йорк (Великобритания). Освен това имам завършен курс за преподаване на английски език от Университета в Мериленд, окръг Балтимор (САЩ), както и множество сертификати от различни конференции и състезания.

Въпреки че винаги съм искал да стана преподавател, никога не съм предполагал, че някога ще бъда част от Езиковия център към Американския университет в България.

Със сигурност това е най-голямото ми постижение до момента. Основната ми мотивация да продължавам да правя това, което обичам, са моите ученици, чиято възраст варира между 8 и 50+. Изживяването е неописуемо, защото всеки един час с тях е едно ново приключение за мен независимо от това дали преподавам на деца, възрастни или кандидат-студенти.

С огромно вълнение се включвам в тазгодишното издание на инициативата „Аз мога — тук и сега”.

Надявам се, че ще успея да срещна много нови, млади и амбициозни лица и силно вярвам, че моята любознателност, организационни умения и постоянство могат да допринесат и за техния успех по време на състезанието.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят