„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Василена Каванозова allУМНИ.клуб

PixelPool

Малко повече от четвърт век съществувам и половината от това време съм отдала на изкуството.

Родом от Пловдив, завършила съм Пловдивската Образцова Математическа Гимназия със специализация Графичен Дизайн, а веднага след това се преместих да уча Бакалавър Анимация в Англия, а по-късно и в Америка – Гейм Дизайн.

След като пропътувах толкова километри се завърнах обратно на българска земя, за да споделя знанията и уменията си. Започнах първата си работа като 3D Артист, но много бързо се развих до сегашния си пост като Супервайзър в компания за 3D Мода и Ритейл, където предимно се занимавам с менажиране на хора, визуализации на 3D модни проекти, 3D и 2D трейнинг, развиване на софт скилс и продуктов QA.

Вярвам, че „Аз Мога – Тук и Сега“ ме е дарило с една много добра база от умения, а спомените от преживяванията ми там са един невероятен бонус. Горд участник съм още от началото с 2 летни академии и 2 състезания зад гърба си като от 2021г се присъединих и към allУМНИ клуба като ко-президент. От 2021 участвам и като ментор и част от организаторския екип по състезания, академии и походи.

През свободното си време записах да уча втори бакалавър – Киберсигурност във ВУСИ, Пловдив. Обичам да се занимавам със стрелба и да играя видео игри. Вярвам, че успеха се гради върху грешки и че за мечтите дедлайн няма ;)


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят