„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Слав Славчев ЖУРИ

Market-in Digital

CEO & Head of Marketing на 5 собствени проекта, в които е основател и съдружник. Той има над 8 години опит в дигиталния маркетинг. В неговото портфолио от компании влизат дигитална агенция за маркетинг и реклама Result.BG, дизайн студио All Design, агенция за недвижими имоти Sofia Estate, компания за международни поръчки AliKupi и онлайн зоомагазин PetPlanet.bg.

Той е ex. Digital Marketing Consultant за Google дигитален гараж в България. Също така е работил за една от най-големите агенции за дигитален маркетинг в Източна Европа с офиси в Русия, Казахстан, Украйна и България. Той е двукратен национален шампион на България по програмиране.

Неговата най-голяма сила е цялостната реализация на дигитални проекти заради огромния натрупан опит във всички пера на дигиталния бизнес - маркетинг, програмиране и дизайн. Всичко това му дава възможността, опита и инструментите да развива успешни проекти онлайн, което е и неговата основна страст.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят