„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Баяр Бекир Организационен екип

Изпити.нет

Доказан професионалист с богат опит в маркетинг, реклама, продажби и изграждането и налагането на различни по дейност бизнеси. Завършил е Университет за национално и световно стопанство специалност град София.

От 2019 година ръководи маркетинг отдела на С.Б. Роял Хотелс ЕООД. В портфолиото на компанията са верига хотели в Слънчев бряг - хотел Империал Палас 5*, хотел Синя Перла 4*, хотел Златна Перла 3*. Един от най-гледаните сериали по българската телевизия „Съни Бийч" е сниман в хотел Империал Палас 5*.

От 2020 година се присъединява към екипа на най-посещаваното плажно заведение в България - Кикки Бийч. Ръководи и реализира цялата маркетингова стратегия и бранд концепция.

От 2021 година е част от екипа на дискотека Габана, Слънчев бряг. Планира и проектира цялата дигитална маркетингова дейност.

Участвал е в разработката на УЕБ проекти за компании в България и чужбина.

Професионалните му интереси още включват графичен дизайн, уеб дизайн, SEO оптимизация, фотография и social media маркетинг. Занимава се с IT от повече от 15 години.

В свободното си време обича да кара колело или да пътешества на далечни и нестандартни дестинации, където чудната природа е съчетана с уникален местен бит и култура.

За Баяр Бекир "Аз мога - тук и сега" е екип, творческо предизвикателство, развитие. Безценен контакт с новото поколение от близко бъдеще.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят