„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Румяна Пензова ЖУРИ

Американски университет в България

Румяна Пензова е от Благоевград и с огромна радост се присъединява към журито по английски език на предстоящото състезание по чужди езици на „Аз мога — тук и сега”.

Румяна е възпитаничка на Американския университет в България със специалности Журналистика и масови комуникации и Психология. Притежава и магистърска степен от University of Brighton по спортна журналистика.

В момента, Румяна работи за алма матера си – Американския университет, като изпълнителен асистент на старши вицепрезидент „Развитие“.

Интересува се дейно от спорт и спортна журналистика, притежавайки опит в писането на статии и доклади от футболни мачове.

Притежава опит и в административни дейности, както и от летни учебни и занимателни лагери. Освен спорта, Румяна има интерес и в сферата на образованието.

Нетърпеливо очаква „Аз мога — тук и сега”, за да обмени опит с бъдещото поколение и да си поговори с тях за тяхното бъдеще, кариера и развитие.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят