„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Елица Кирилова ЖУРИ

Югозападен университет "Неофит Рилски"

Здравейте! Казвам се Елица Кирилова. Родена съм и израстнах в град Сандански, но преди много години, когато избрах да продължа образованието си в ЮЗУ “Неофит Рилски”, реших, че ще остана в Благоевград.

Като бакалавър “Начална педагогика с английски език”, магистър “Английска филология” и докторант по “Теория и практика на превода (английски език)”, и благодарение на някои житейски обстоятелства, мога да се похваля с дългогодишен преподавателски опит във всеки етап на българското образование - от детска градина до университет.

В работата си винаги се стремя да подтикна младите хора към това да бъдат активни участници в собствения си живот и в този на обществото, да проявяват любознателност и самоинициатива, да откриват и развиват собствените си таланти.

Проектът “Аз мога - тук и сега” предоставя чудесно поле за изява на талантливи и мотивирани ученици и за мен е удоволствие да бъда част от екип, който е фокусиран върху възможностите, растежа и развитието на нашето общество.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят