„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Станислав Славев Организационен екип

Pronet Interactive

Специалист в създаването на високо качество криейтив съдържание.

В момента ръководи създадената от него дигитална агенция - Pronet Interactive на позицията Creative Director.

Опитът на Станислав от близо 10 години е богат и разнообразен, комбинирайки криейтив и бизнес. Мултидисциплинарен експерт, изработил хиляди видеа, графики, анимации и уеб проекти за стотици клиенти от цял свят.

Освен професионалните си занимания, той активно помага на ученици по техния предприемачески път и на фрийлансъри, развивайки тяхната кариера и умения.

Pronet Interactive ексклузивно се фокусира върху работа на чуждестранни пазари. Кратко след основаването, компанията става creative, web & advertising партньор на дигитална агенция в Маями, САЩ. За периода от 1г. работа с американските си партньори, те съумяват да помогнат на над 150 клиента, генерирайки над $1М долара в продажби. В това число влизат и мултимилионни персонални брандове, големи бизнеси и корпорации.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят