„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Яна Манова ЖУРИ

Югозападен университет "Неофит Рилски"

Казвам се Яна Манова и съм родена и израстнала в прекрасния Благоевград.

Занимавам се с английски език от началните курсове на обучението си – първо като ученичка, а след това и като студентка.

През целия ми живот английския език е вървял ръка за ръка с мен, подтиквал ме е да се развивам, да уча и да мога да предам това знание и на други хора.

Преподавам английски език в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в Благоевград от над 17 години и съм част от екипа на Езиковия център към Американския университет в Благоевград от над 18 години.

Автор съм на две книги и множество статии свързани със значението на имената в българския и английския език, както и начините за тяхното предаване при превод.

Освен академичните ми интереси, това което ме вълнува най-много е всъщност преподаването на английски език, желанието да запаля повече млади хора и да им разкрия необятния свят на езика.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят