„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Елена Барутчиева Ментор

СмарТест - Създаване и решаване на тестове онлайн

Здравейте! Аз съм Елена, родом съм от най-слънчевият град в България - Сандански, а от 6 години живея в София. 

Средното си образование завърших в ЗПГ “Климент Тимирязев”. След това преминах програмата по Софтуерно инженерство в SoftUni. В момента завършвам “Бизнес Администрация” в УНСС. 

От 2019 година съм свързана с образованието професионално. Преподавала съм програмиране на деца от 5 до 18 годишна годишна възраст. 

В момента съм част от СмарТест и имам удоволствието да бъда първият служител там. Занимавам с дигитален маркетинг, продажби и обучения на учители за използването ѝ.

Първият ми допир с “Аз мога — тук и сега” беше през 2016 година, когато “Походът на вдъхновителите” посети моята гимназия. Мисля, че никога няма да забравя тази среща и никога няма да объркам гласа на Кристалин. Мисията на похода беше изпълнена поне за мен и аз си тръгнах вдъхновена да покорявам върхове. 

През 2021 и 2022 водех групи ученици на състезанията по ИТ и чужди езици. Всеки път всички си тръгвахме изключително заредена от преживяването там. 

Изключително щастлива съм, че СмарТест и АМТИС ще работят в партньорство. Нямам търпения да изпитам магия в Девин отново!


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят