„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

София Дренкова ЖУРИ

Американски университет в България

От Благоевград и ще бъде член на журито по английски език на предстоящото състезание по чужди езици.

Завършила е Американския Университет в България със специалности Бизнес администрация и Журналистика и масови комуникации. В момента се обучава в магистърска програма “Реклама и Бранд Мениджмънт” в НБУ.

В момента, София работи като специалист Маркетинг и продажби в голяма австрийска компания. Има опит в сферата на комуникациите, като е работила в редица проекти за гражданска ангажираност с ключови институции в Благоевград, както и като ПР специалист в НПО сектора. Има засилен интерес в сферата на образованието и доброволчеството.

С нетърпение и ентусиазъм очаква да бъде част от "Аз мога — тук и сега", за да може да се срещне с млади и мотивирани хора и да допринесе за тяхното бъдещо развитие и вдъхновение!


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят