„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Мария Павлова allУМНИ.клуб

SUPERвайзър | „Аз мога — тук и сега”

Родена съм в скромния и слънчев град Петрич. Това съм и самата аз - скромна и слънчева, така поне ме описват хората около мен.

Завърших средното си образование в СУ ,,Никола Вапцаров’’ в града, след което продължих висшето си образование в Софийски университет ,,Св. Климент Охридски’’.

Мисията ми е да бъда учител и с изгряването на слънцето сутрин да виждам мънички усмивки всеки ден! Мисля, че това е моята слабост и суперсила!

От няколко години за мен е удоволствие да присъствам на събитията на ,„Аз мога — тук и сега”’ и да помагам в организацията, а от скоро и да съм част от супервайзърския борд, който създадохме!

Зареждат ме потенциала и стремежа за развитие, които виждам в участниците всеки път, когато съм там и общуването с всички невероятни хора, които са замесени в това изживяване!


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят