„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Ангел Георгиев Ментор

СмарТест - Създаване и решаване на тестове онлайн

Ангел е образователен иноватор с 18 години опит като технически обучител и продуктов презентатор. Провеждал е обучения в Европа, САЩ и Близкия Изток. През последните 10 години е част от образованието по Софтуерно инженерство, Информатика, Информационни технологии и Компютърно моделиране у нас. 

Той е един от основателите на “Знам.бе” и Приложна академия за образование “Синдео”. Ангел е от хората, които изграждат “СофтУни” през годините и има стотици часове преподаване в различните професионални направления. 

Ангел преподава ИТ и дизайн на процеси в ЧСУ “Увекинд”. Бил е гост преподавател в десетки училища в България. Водил е различни акредитирани обучения за учители. Част е от управителния съвет на Коалиция за медийна грамотност.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят