„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

София Будева ЖУРИ

Американски университет в България

Здравейте, казвам се София Будева и съм родом от Благоевград.

Завърших Американския университет в България със специалност журналистика, професия, за която мечтая от дете.

За мен писането и комуникацията винаги са били основата на обществото и средство, без което светът не може да върви напред.

В момента работя в университета като координатор събития, в отдел Прием на студенти, като част от работата ми е да организирам събития, които дават възможност на младежите да покажат своите умения и да развият своите таланти, за едно по-добро бъдеще. Именно този поглед над младите, които са бъдещето на света, ме кара да обичам това, което правя и да вярвам, че светът ще стане едно по-добро място.

Срещата ми с тези млади хора ме мотивира, тъй като в тях виждам една силна воля и хъс да се развиват, което за съжаление липсва у много хора на по-голяма възраст.

Включвам се за първи път в инициативата „Аз мога — тук и сега”, с надеждата да се запозная с други амбициозни и мотивирани млади хора, точно като тези, с които се сблъсквам ежедневно в работата си.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят