„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Даниела Александрова ЖУРИ

Нов български университет

Уча испански цял живот. Завърших испанска филология в Софийския университет, продължих с докторантура, пак там, след това започнах работа там, а малко по-късно се преместих в Нов български университет, където работя вече 20 години.

Има нещо магично в испанския език и култура. Започнах да уча езика в 30-то СОУ в София и още тогава знаех, че професията ми ще е свързана с преподаването му. Убедена съм, че училищните години са определящ период, време, в което младите хора градят характер и чертаят бъдещия си път.

Радвам се и благодаря за възможността да съм част от екипа на „Аз мога – тук и сега“, за да можем заедно с повече младежи хора да споделим любовта към испанския език.


Нашите инициативи ↴

Желаете да подкрепите ученик/ученици със стипендия?

„Аз мога — тук и сега” е неправителствена организация, която организира всички свои инициативи без такси за участие и работи с идеална цел, насочена към младежи и ученици.

С 3 500 лв. бихте подкрепили 10 ученика със стипендия, покриваща тяхното настаняване и транспорт.

Изпратете Вашето запитване и ние ще се свържем с вас за повече информация. :)

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят