Том е един от най-старите участници в "Аз мога - тук и сега" и победител в категорията Front-End Development през далечната 2013 година.

През годините той трупа значителен опит на различни места. Бил е един от по-съвременните организатори на живи събития и онлайн турнири в сферата на електронните спортове, след което се захваща с писане и дизайн в онлайн гейминг медиа. В момента се фокусира изцяло върху Front-End разработките, макар че от време на време все още се забавлява с Figma, за да превърне своите нестандартни идеи във визуални уеб шедьоври. Разбира се, интересите му не спират тук. Най-новият му проект е свързан с туризма и е отворен за свободна колаборация с всеки, който обича България и нейните природни, исторически и архитектурни забележителности.

За него "Аз мога - тук и сега" не е просто състезание, а нещо много по-голямо и важно. Това е място, където истинските гении на дигиталните изкуства се събират, за да покажат своята сила, умения и страст в това, което правят.

Въпреки че са минали десет години от първото му участие, днес той се завръща към инициативата на Кристалин Чавдаров, за да го подкрепи и да предаде на по-младите знанията и опита, които е натрупал.