„Аз мога — тук и сега”
31 май - 02 юни, 2024г., Девин

София Будева Ментор

Американски университет в България

Здравейте, казвам се София Будева и съм родом от Благоевград.

Завърших Американския университет в България със специалност журналистика, професия, за която мечтая от дете.

За мен писането и комуникацията винаги са били основата на обществото и средство, без което светът не може да върви напред.

В момента работя в университета като координатор събития, в отдел Прием на студенти, като част от работата ми е да организирам събития, които дават възможност на младежите да покажат своите умения и да развият своите таланти, за едно по-добро бъдеще. Именно този поглед над младите, които са бъдещето на света, ме кара да обичам това, което правя и да вярвам, че светът ще стане едно по-добро място.

Срещата ми с тези млади хора ме мотивира, тъй като в тях виждам една силна воля и хъс да се развиват, което за съжаление липсва у много хора на по-голяма възраст.

Включвам се за първи път в инициативата „Аз мога — тук и сега”, с надеждата да се запозная с други амбициозни и мотивирани млади хора, точно като тези, с които се сблъсквам ежедневно в работата си.


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят