Здравейте! Аз съм Елена, родом съм от най-слънчевият град в България - Сандански, а от 6 години живея в София. 

Средното си образование завърших в ЗПГ “Климент Тимирязев”. След това преминах програмата по Софтуерно инженерство в SoftUni. В момента завършвам “Бизнес Администрация” в УНСС. 

От 2019 година съм свързана с образованието професионално. Преподавала съм програмиране на деца от 5 до 18 годишна годишна възраст. 

В момента съм част от СмарТест и имам удоволствието да бъда първият служител там. Занимавам с дигитален маркетинг, продажби и обучения на учители за използването ѝ.

Първият ми допир с “Аз мога — тук и сега” беше през 2016 година, когато “Походът на вдъхновителите” посети моята гимназия. Мисля, че никога няма да забравя тази среща и никога няма да объркам гласа на Кристалин. Мисията на похода беше изпълнена поне за мен и аз си тръгнах вдъхновена да покорявам върхове. 

През 2021 и 2022 водех групи ученици на състезанията по ИТ и чужди езици. Всеки път всички си тръгвахме изключително заредена от преживяването там. 

Изключително щастлива съм, че СмарТест и АМТИС ще работят в партньорство. Нямам търпения да изпитам магия в Девин отново!