„Аз мога — тук и сега”
31 май - 02 юни, 2024г., Девин

Слав Славчев allУМНИ.клуб

Market-in Digital

CEO & Head of Marketing на 5 собствени проекта, в които е основател и съдружник. Той има над 8 години опит в дигиталния маркетинг. В неговото портфолио от компании влизат дигитална агенция за маркетинг и реклама Result.BG, дизайн студио All Design, агенция за недвижими имоти Sofia Estate, компания за международни поръчки AliKupi и онлайн зоомагазин PetPlanet.bg.

Той е ex. Digital Marketing Consultant за Google дигитален гараж в България. Също така е работил за една от най-големите агенции за дигитален маркетинг в Източна Европа с офиси в Русия, Казахстан, Украйна и България. Той е двукратен национален шампион на България по програмиране.

Неговата най-голяма сила е цялостната реализация на дигитални проекти заради огромния натрупан опит във всички пера на дигиталния бизнес - маркетинг, програмиране и дизайн. Всичко това му дава възможността, опита и инструментите да развива успешни проекти онлайн, което е и неговата основна страст.


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят