„Аз мога — тук и сега”
31 май - 02 юни, 2024г., Девин

Виктория Носикова ЖУРИ

Be Mindful

Виктория Носикова е опитен executive coach и бизнес стратег, специализиращ в разработката и провеждането на корпоративни обучителни програми.

От 2022 г. тя работи като като бизнес стратег, провеждащ консултации за подобряване на отдели за набиране на персонал на оперативно ниво и интегриране на нови процедури в организационните структури.

Виктория има богат опит в обучението на управленски персонал и разработването на системи за оценка на представянето и кариерно развитие на служителите. Подходът ѝ е фокусиран върху повишаване на ефективността на екипите и подобряване на корпоративната култура.

В момента Виктория е предприемач и развива агенция за обучения – „Be Mindful”. Нейната цел е да подкрепя развитието на меки умения, улеснявайки професионалното израстване и личностното развитие на служителите. „Be Mindful” работи активно на пазара за обучение и развитие, като предлага иновативни решения и програми за фирми и физически лица.


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят