„Аз мога — тук и сега”
31 май - 02 юни, 2024г., Девин

Елена Масларова ЖУРИ

Photo Café Media

Лени е нежната половинка на екипа и се занимава с фотография активно от 98-а г. насам. Завършва маркетинг, след това учи графичен дизайн и в школата по фотография в НАТФИЗ. Дълги години работи професионално в сферата на рекламата и печата. Участва в редица български и международни фотографски салони, от където именно тръгва и страстта ѝ по принт, и го приема за своя кауза защото смята, че фотографията оживява когато е отпечатана на хартия. През ръцете ѝ са минали над 100 изложби за печат, за които споделя, че нищо друго не е обогатило повече опита ѝ, както срещата с техните автори и творчеството им. За това в сайта създава рубриката Spotlight, в която среща читателите с различни фотографи, разказвайки техните истории.

Любимият ѝ жанр е архитектура, защото според думите ѝ е „Голямо предизвикателство да представиш едно толкова велико изкуство, чрез изразните средства на друго“.

И двамата обичат да казват, че „Фотографията не е само на нивото на очите“.


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят