„Аз мога — тук и сега”
31 май - 02 юни, 2024г., Девин

Ботьо Ботев ЖУРИ

Creatolic

Над 15 години опит в областта на графичния и уеб дизайн, както в изработката на лого и фирмена идентичност. Завършил е бакалавърска степен в Технически университет и магистърска в Пловдивски университет.

Допълнителни знания по графичен дизайн придобива в колеж Делта, както и чрез различни модулни курсове и програми, но най-значимите „уроци“ научава благодарение на големия брой срещи и разговори с клиенти от различни бизнеси и поприща и чрез дизайн-предизвикателствата, които неизбежно изскачат при разрешаването на проблемите им.

Съосновател е на Creatolic Ltd. през 2020 г. – малко креативно студио за графичен и уеб дизайн, а от години се грижи за всичко свързано с дизайн в компаниите Vertinity Labs (компания за дизайн и програмиране, обслужваща Американския пазар) и CM2W (IoT решения за мониторинг и контрол на хардуер и дозиращи системи с инсталации в цял свят).

Ментор и жури в Design Weekend 2018.

Обича хубава музика, визуално издържани филми, определени типове комикси и да рисува Батман за сина си и други деца.


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят