„Аз мога — тук и сега”
31 май - 02 юни, 2024г., Девин

Баяр Бекир Организационен екип

Изпити.нет

Доказан професионалист с богат опит в маркетинг, реклама, продажби и изграждането и налагането на различни по дейност бизнеси. Завършил е Университет за национално и световно стопанство специалност град София.

От 2019 година ръководи маркетинг отдела на С.Б. Роял Хотелс ЕООД. В портфолиото на компанията са верига хотели в Слънчев бряг - хотел Империал Палас 5*, хотел Синя Перла 4*, хотел Златна Перла 3*. Един от най-гледаните сериали по българската телевизия „Съни Бийч" е сниман в хотел Империал Палас 5*.

От 2020 година се присъединява към екипа на най-посещаваното плажно заведение в България - Кикки Бийч. Ръководи и реализира цялата маркетингова стратегия и бранд концепция.

От 2021 година е част от екипа на дискотека Габана, Слънчев бряг. Планира и проектира цялата дигитална маркетингова дейност.

Участвал е в разработката на УЕБ проекти за компании в България и чужбина.

Професионалните му интереси още включват графичен дизайн, уеб дизайн, SEO оптимизация, фотография и social media маркетинг. Занимава се с IT от повече от 15 години.

В свободното си време обича да кара колело или да пътешества на далечни и нестандартни дестинации, където чудната природа е съчетана с уникален местен бит и култура.

За Баяр Бекир "Аз мога - тук и сега" е екип, творческо предизвикателство, развитие. Безценен контакт с новото поколение от близко бъдеще.


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят