Националното състезание по Информационни технологии, информатика и визуални изкуства „Аз мога - тук и сега” се провежда в град Девин (през 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2021, 2022, 2023 и 2024), сърцето на Родопите, а домакин на състезанието е перлата, 4 **** звездният SPA Хотел Исмена.

Настаняване в град Девин домакин на състезанието

Цената за нощувки със закуски, обяд (сандвич) и вечери т.е. пълен пансион общо за престоя през цялото състезание (две нощувки и пълно изхранване) е 150,00 лева на участник /ученик, ръководител, родител, придружител, шофьор и т.н./.

Настаняванията са на база тройки или четворки и се извършва предварително от административния екип на хотела по основни критерии: пол, училище и град.

ismena

Разходите за нощувките и организиран транспорт се заплащат на място в град Девин. Независимо как и за какво (хотел и/или транспорт) заплащате то винаги се издава фактурa с възможност поотделно фактуриране за нощувка и транспорт.

Всички плащания (настаняване, транспорт и др.) се извършват единствено и само, директно към фирмата собственик на хотела, в който сте настанени. Ние от „Аз мога - тук и сега” нямаме никакво отношение към финансовите операции!

Домакините предлагат и възможност за предварително заплащане, чрез банков превод - това улеснява настаняването в деня на пристигане. Препоръчително е групи с над 5 участници да използват банково плащане!

НЕ е необходимо да се свързвате с хотела за да си направите резервация! Ние ще се свържем с Вас.

02-44-84-0-84
089 / 2426666 sega@az-moga.bg

Изхранването за закуска и вечеря е на предварително изготвено меню, а обядът е сандвич. Всички блюда ще бъдат съобразени с предварително заявеното желание на участника относно предпочитанието за месни и безмесни храни.

При по-голям брой заявили участие в състезанието от капацитета на SPA комплекс Исмена ще използваме друг/и хотел/и за настаняване, като запазим идентични условия относно цена от 150,00 лева, изхранване и качество на хотелското настаняване. Хотелите, които използваме допълнително са: х-л Орфей и х-л СПА Девин.

Разстоянията между трети хотел/и и залите за провеждане на състеанието, откриването, награждаването и т.н. е под 1,5 км., като нашите доброволци ще се погрижат за ориентирането и безопасното предвижване! :)

Шофьори, родители и придружители, които нямат активно/методологическо/практическо/дейно участие в помощ на състезаващите се и процесите в състезателния ден ще бъдат настаняване с приоритет в друг/и хотели.

организиран транспорт

Организиран транспорт в петък посока Девин и в неделя обратно от Девин. Потеглят сертифицирани за превозване на ученици автобуси, като ще бъдат превозвани пътници само с предварително заявено място при регистрация за състезанието, чрез регистрационната форма и потвърждение.

Заплащат се предварително по банка или в автобуса на доброволец или при пристигане в град Девин на рецепция в комплекс Исмена и се издава фактура.

В неделя след награждаването (около 10:00 часа) автобусите потеглят от Девин до съответния град и начална точка.

Часовете на потегляне, рег. номера на автобусите и тел. номера на шофьорите се обявяват в седмицата преди състезанието!

Пловдив >---< Девин

С начална точка автогара "Родопи" (намира се в съседство с Централна ЖП гара), виж на картата от тук
Автобусите пристигат до хотела в който сте настанени в град Девин.

Цената на човек на посока е 25,00 лева т.е. общо 50,00 лева за двете пососки.

София >---< Девин

От 11:30 часа с начална точка паркинг до/срещу/пред централен вход на стадион "Васил Левски" (между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Ген. Йосиф В. Гурко"), виж на картата от тук.
Автобусите пристигат до хотела в който сте настанени в град Девин.

Цената на човек на посока е 40,00 лева т.е. общо 80,00 лева за двете пососки.

Участието в състезанието НЕ е обвързано с настаняване и транспорт, който е организиран. Екипът на „Аз мога - тук и сега” е пряко ангажиран с настаняването и транспорта на всички участници с цел oсигуряването на безпроблемното и коректно протичане на програмата на състезанието. При желание за самостоятелна организация относно настаняване и транспорт, моля да ни пишете!