Роден съм край морския бряг преди около половин век в месеца на Бона Деа. По-късно осъзнах, че е било...фатално. Имам усещането, че на моменти много приличам на него - морето. И аз като него съм спокоен и уравновесен, безкраен и дълбок, тъжен и "черен", можещ и създаващ, радващ погледа на гледащия в него. На другия ден съм бурен, непредсказуем, развълнуван и разрушителен, тънещ и нужен, дразнещ другите.

Морето има сила, която винаги влече хората към него. Някои казват, че и аз притежавам такава сила. Може би тя - силата, ми помага да бъда различен от сивотата, ежедневието, срещаното, наблюдаваното и скучното ... което ме радва.

Може би тя - силата, провокира в мен да правя неща, които са нестандартни, но харесвани от другите. Може би това е само мое усещане, а може би не е само мое.

Творец с дарбата на дизайнер и превъплъщенията на арт директор, криейтив лидер и все по-настоятелно отдаден в магията на вдъхновяващ-собственик-управляващ на Киви Дизайн (България) и компании в Сърбия и Германия, както и консултант, лектор, презентатор, вдъхновител, бизнес ангел/инвеститор.

Казват, че съм впечатляващ и популярен с нетрадиционното си мислене, както и работата ми над световни проекти с мащабно ежедневно приложение. Работя над редица проекти в сферата на дизайна, уеб, дизайн на потребителското изживяване, creative brainstorming, обучения и др.

От 2014 година съм председател на най-големият браншови конкурс за уеб-сайтове, организиран от Фондация “БГ сайт”. Развивам, вярвам и финансирам проекти с идеални цели, най-мащабният сред, които е „Аз мога – тук и сега” - основан от мен през 2010 година.