„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Италиански език Италиански Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Стефан Новоселски ЖУРИ

Личен Facebook

Роден съм и живея до момента в Благоевград.

Завършил съм средното си образование в ЕГ „Акад. Л. Стоянов“-Благоевград с немски и английски език. След това продължих с магистратура в ЮЗУ „Н. Рилски“-Благоевград, където по-късно записах и докторантура по организация и управление.

През цялата си кариера до момента съм се занимавал с координиране и управление на международни проекти в най-различни сфери – младежки дейности, социални дейности, здравеопазване, публична администрация, човешки ресурси, строителство и други.

Ежедневно в работата ми се налага да използвам предимно английски език. Чуджите езици са незаменима необходимост в днешния глобализиран и динамичен свят. Това ме мотивира да продължавам да подкрепям Националното състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения на сдружение „Аз мога – тук и сега“, което от своя страна вярвам, че мотивира младите хора да учат още по-усърдно чужди езици.


Имах добрия шанс да се запозная с уникалните хора от АМТИС през 2018 г. и до днес да продължаваме да работим заедно по едно много приятно и ползотворно партньорство.

През тези години съм участвал като жури в няколко състезания по чужди езици и IT в Девин, като всеки път преживяването е било незабравимо – толкова много умни, амбициозни и талантливи млади хора от цяла България, събрани на едно място! Нямам търпение и тази година отново да стана част от магията на „Аз мога- тук и сега“!


До скоро в Девин!
Bis bald in Devin! See you soon in Devin!


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят