„Аз мога — тук и сега”
26 — 28 април 2024г., град Девин

ОСМ Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Италиански език Италиански Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Анджи Филипова Организационен екип

Tiebreak Solutions

Приключенец по душа, аз съм родена в столицата, но много обичам пътешествията и преоткриването на нови светове. Завърших Професионална гимназия по телекомуникации със специалност "Системно Програмиране", а след това продължих образованието си в Бакалавърските и магистърските програми на УНСС със специалност Бизнес информатика и комуникации.

По призвание съм data analyst и моето работно мото е, че в живота можеш да научиш по нещо от всеки и от всичко, но за да придобиe то смисъл, трябва да го облечеш в знания и опит. Практиката, която дава "Аз мога - тук и сега", не само на участниците, а и на хората зад организацията, ме ентусиазира да бъда част от усмихнатият екип.

Моят път ме срещна с екипа на АМТИС по време на езиковото състезание през 2022 година, като имах възможността да се докосна до "магията", отвъд рамките на образователния шаблон и така мотивираща младите състезатели, че вдъхнови и мен.


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят