„Аз мога — тук и сега”
28 — 30 април 2023г., град Девин

състезание по английски език, немски език, испански език, италиански език, френски език Национално състезание по чужди езици
Състезание по Френски език Френски Състезание по Италиански език Италиански Състезание по Английски език Английски Състезание по Немски език Немски Състезание по Испански език Испански
речеви и комуникативни умения 7-12 клас

Стефан Новоселски ЖУРИ

Американски университет в България

Близо осем години работя в Американския университет в България (АУБ).

Ежедневно общувам с готини момчета и момичета от целия свят, които са на път да завършат гимназия и търсят университет, в който да продължат висшето си образование.
Работата ми е много разнообразна във всяко едно отношение – както като дейности, които извършвам, така и като хора, с които общувам.

Преди около пет години имах удоволстието да се запозная с уникалните хора от инициативата „Аз мога – тук и сега“ и да стартираме заедно едно много приятно и ползотворно партньорство.

През тези години съм участвал като жури в няколко състезания по чужди езици и едно IT състезание в Девин, като всеки път преживяването е било незабравимо – толкова много умни и талантливи млади хора от цяла България, събрани на едно място!

Затова и тази година нямам търпение да бъда в Девин от 15 до 17 април и да се срещна с участниците в състезанието по чужди езици „Аз мога – тук и сега“!


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят