„Аз мога — тук и сега”
2 - 4 юни, 2023г., Девин

Полина Декова ЖУРИ

Akkodis

Умело балансираща между стратегическата и креативната страна на маркетинга, Полина има над 12 години професионален опит в областта.

Ръководила редица employer branding проекти, разработвала е дигитални стратегии и различни онлайн кампании с цел разпознаваемост на марката и привличане на кадри. От 2017 г. насам отговоря за позиционирането на технологичната компания Modis на местния пазар, както и за изграждането на устойчива маркетингова и комуникационна стратегия в компанията. Близо година работи над трансформирането и преименуването на компанията в Akkodis, а към днешна дата оглавява маркетинг отделите на организацията в България, Румъния и Мароко.

Отличена е двукратно в категория „Маркетинг професионалист на годината“ от международни награди Stevie International Business Awards.

И както светът на маркетинга е изпълнен с разнородни активности, така и светът на Поли е пъстър и разнообразен. Извън професионалното амплоа, може да я срещнете на метъл или рок концерт, в театъра, или на летището, на път за поредната екскурзия към нова за опознаване и изследване територия.


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят