„Аз мога — тук и сега”
2 - 4 юни, 2023г., Девин

Анджи Филипова Ментор

Tiebreak Solutions

Приключенец по душа, аз съм родена в столицата, но много обичам пътешествията и преоткриването на нови светове. Завърших Професионална гимназия по телекомуникации със специалност "Системно Програмиране", а след това продължих образованието си в Бакалавърските и магистърските програми на УНСС със специалност Бизнес информатика и комуникации.

По призвание съм data analyst и моето работно мото е, че в живота можеш да научиш по нещо от всеки и от всичко, но за да придобиe то смисъл, трябва да го облечеш в знания и опит. Практиката, която дава "Аз мога - тук и сега", не само на участниците, а и на хората зад организацията, ме ентусиазира да бъда част от усмихнатият екип.

Моят път ме срещна с екипа на АМТИС по време на езиковото състезание през 2022 година, като имах възможността да се докосна до "магията", отвъд рамките на образователния шаблон и така мотивираща младите състезатели, че вдъхнови и мен.


Нашите инициативи ↴

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

ТЕ.говорят