Моля, включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав, Кристалин Чавдаров


КАК...спазвайки всички противоепидемични мерки към датата на провеждане, съгласно предписанията на здравните власти и разпоредбите на МОН*

ЗАЩОТО...

„Аз мога — тук и сега”
4 - 6 юни, 2021г., Девин

Регистрация на телефон
089 / 2426666 sega @ az-moga.bg

Marina Shideroff ЖУРИ

Fram

Основател и Chief Design Officer на Fram, компания за дизайн от следващо поколение, която специализира в умни дизайн решения за бизнеси, опериращи в дигиталната ера. Като опитен дизайн стратег и консултант, мисията на Марина е да помага на брандовете уверено да навигират в бурното море на добрият дизайн и UX изживяването, които едновременно да отразяват динамиката и тенденциите в дигиталната среда и постигат отлични бизнес резултати. Това означава Fram: „напред“ на норвежки.

Марина се фокусира върху UX/UI дизайна за SaaS и дигитални продукти, а в портфолиото й има богат набор от примери за корпоративна и бранд идентичност, дизайн на уебсайтове, мобилни устройства, приложения, дигитални и маркетинг кампании, корпоративни и обществени събития. Марина уверено прегръща иновативните решения и интегрира новите технологии, включително AR/VR в създаване на органични бранд изживявания за клиентите си.

Марина се гордее с богатото си портфолио от проекти за FinTech индустрията, както за „новите“ играчи (блокчейни и разработчици на иновативни инструменти), така и традиционни участници (дигитални разплащания, финансов софтуер, електронна търговия), ICOs, IT и стартъп секторите. Марина помага и на установени марки в пътя им към разширяване на дигиталното си присъствие и в търсене на нови възможности за разработване на дигитални продукти и услуги.

Марина притежава богат български и международен опит (Германия, Франция, Швейцария и Далечният Изток). Завършва „Hochschule für Bildende Künste Braunschweig“, в Германия, и Техническият Университет в София със специалност „Продуктов и индустриален дизайн“. Работила е за клиенти като Bauhaus, Bayer, Arvato, Trelleborg, Air Liquide, Thales, PWC, Good Year, Forbes, Herbalife и Bulpros.

Марина е разпознаваем и талантлив визуален артист и често организира самостоятелни изложби.


Инициативи

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите „Аз мога - тук и сега” от възникването през 2010 година до днес се осъществяват, чрез единение от съмишленици. Различни физически и юридически лица обединени в сдружение с нестопанска цел в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а с постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • Изпити.нет - Българският образователен портал
  част от az-moga.bg
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • светлин наков
  Светлин Наков
 • Обяви за работа - JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  обяви за бъдеще
 • глобален лидер в предоставянето на професионални ИТ, инженерни и здравни решения. С повече от 20 години опит, организацията има офиси в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия.
  IT аутсорсинг
 • американски университет
  АУБ
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • Курсове и уроци по програмиране - Софтуерен университе
  SoftUni
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

Нашите Инициативи

IT Състезание от 2011
SUPERлятна Академия от 2012
Поход на вдъхновителите от 2013
Състезание по чужди езици от 2015

Социални мрежи

az-moga.bg ЧАТ
Facebook страница
Група facebook
Flickr снимки
Youtube видео
Instagram официален

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
МОЛ: г-н Кристалин Чавдаров
град София п.к. 1000
ул. "Г. Бенковски" № 37
089 / 2426666
sega [@] az-moga.bg

Банкови реквизити

IBAN: BG42ESPY40040073673701
SWIFT/BIC: ESPYBGS1
Банка: ЦКБ / Изипей