Моля, включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав, Кристалин Чавдаров


КАК...спазвайки всички противоепидемични мерки към датата на провеждане, съгласно предписанията на здравните власти и разпоредбите на МОН*

ЗАЩОТО...

„Аз мога — тук и сега”
4 - 6 юни, 2021г., Девин

Каролина Стойчева МЕНТОР

Checkout X

За Каролина приключението започва през 2014 година, включвайки се в четвъртото издание на състезанието по ИТ. Стартира своя професионален път с Marketing & Web Design в “The Brains”, учейки паралелно бакалавър “Графичен дизайн” в НБУ. Не след дълго, преоткрива себе си, започвайки да се интересува и от електронна търговия, комуникирайки с множество клиенти на онлайн магазини.

Вече повече от 2 години, тя продължава да се развива като част от стартъп компанията Checkout X, където е ръководител на Customer Success екипа.

Участник е в четири поредни състезания на “Аз мога - тук и сега”, както и в две от изданията на “SUPERлятна академия”, с една победа Първо място. Благодарение на “Аз мога - тук и сега”, Каролина създава множество контакти и приятели, с които работи и поддържа връзка до днес. Един от тях е именно вдъхновителят Руслан Летейски, когото тя нарича ,,младия пример за подражание”. Във времето Каролина и Руслан работят заедно по няколко негови проекта в областта на електронната търговия.

През 2019г, тя се присъединява към екипа на Checkout X като първия служител в компанията. Постепенно развива и придобива нови умения и знания в това ново за нея начинание. Заедно с Руслан посещават световна конференция по онлайн търговия в Торондо, Канада. Не след дълго посещават и Грузия, където се срещат с част от екипа на Checkout X, който в поледствие става интернационален.

Извън работата, Кари не пропуска възможността за малко парти. Обича танците и от време на време се връща към нейното друго любимо хоби - портретната фотография.

,,Нашата комфортна зона е най-големия ни враг. Трябва да се научим да се хвърляме смело (по възможност не прекалено безотговорно) в новите предизвикателства и да ги оставим да оформят нашата личност. Само така можем да пораснем. ,,Аз мога - тук и сега” ми даде точно този безценен урок!”.


Инициативи

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите „Аз мога - тук и сега” от възникването през 2010 година до днес се осъществяват, чрез единение от съмишленици. Различни физически и юридически лица обединени в сдружение с нестопанска цел в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а с постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • Изпити.нет - Българският образователен портал
  част от az-moga.bg
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • светлин наков
  Светлин Наков
 • американски университет
  АУБ
 • Обяви за работа - JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  обяви за бъдеще
 • Checkout X multiplies your profits by introducing a better-converting, mobile-ready checkout process, seamless payments
  Руслан Летейски
 • глобален лидер в предоставянето на професионални ИТ, инженерни и здравни решения. С повече от 20 години опит, организацията има офиси в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия.
  IT аутсорсинг
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • Името ни въплъщава целия творчески спектър на една арка, която води напред амбициозните и талантливи бъдещи професионалисти. Арка, която се издига още по-високо.
  game development
 • Курсове и уроци по програмиране - Софтуерен университе
  SoftUni
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

Нашите Инициативи

IT Състезание от 2011
SUPERлятна Академия от 2012
Поход на вдъхновителите от 2013
Състезание по чужди езици от 2015

Социални мрежи

az-moga.bg ЧАТ
Facebook страница
Група facebook
Flickr снимки
Youtube видео
Instagram официален

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
МОЛ: г-н Кристалин Чавдаров
град София п.к. 1000
ул. "Г. Бенковски" № 37
089 / 2426666
sega [@] az-moga.bg

Банкови реквизити

IBAN: BG42ESPY40040073673701
SWIFT/BIC: ESPYBGS1
Банка: ЦКБ / Изипей