Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

девето поредно
Национално състезание по IT,
Информатика и визуални изкуства

19 — 21 април 2019,
град Девин, ISMENA
089 / 2426666

РУО - Смолян, официално подкрепящо писмо за провеждане на състезанието по ИТ, информатика и визуални изкуства за ученици от 7 до 12 клас

Писмото можете да представите пред ръководството на Вашето училище за да признае събитието за легитимно и да покрие разходите Ви или най-малко съдейства с каквото е възможно - разбира се няма задължителен характер.

Изтеглете от тук → Писмо за 2019 от РУО-Смолян

Писмо за 2019 от РУО-Смолян

Изтеглете от тук → Писмо за 2019 от РУО-Смолян

Регистрацията за състезанието е до 23:59 часа на 12 април /петък/. Срокът за регистрация е окончателен и след приключването му няма да се допускат нови заявки и участници!

свържете се с нас: 089 / 2426666
sega [_@_] az-moga.bg

Национално състезание по информационни технологии, информатика и визуални изкуства за ученици от 7 до 12 клас

Състезанието по ИТ, информатика и визуални изкуства се провежда от 2011 година насам в град Девин. Надпреварата е единствената по рода си с това, че участниците във всички направления научават, обсъждат и разработват поставените задачи само на място. Така поставяме участниците в ситуация на реална разработка.

Целта е да се покаже потенциала и достъпността на компютърно базираните технологии за реализиране на творчески проекти в тази възрастова групова.

Традиция в рамките на състезанието е да се изнасят както технически, така и мотивиращи лекции от професионалисти, изявени експерти в състезателните области и успяващи, българи - тук и сега в България!

Всички участници в състезанието получават възможността да задават въпроси, да дискутират и разменят идеи както с журито, така и със специалните гости.

Победителите, освен материални награди, получават и менторство от журито, лекторите и организаторите. Участниците, които попадат в ТОП 10 получават поощрителни награди.