Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав,
Кристалин Чавдаров

девето поредно
Национално състезание по IT,
Информатика и визуални изкуства

19 — 21 април 2019,
град Девин, ISMENA
089 / 2426666 08879 / 44437

Павел Попов

Facebook

Средното си образование Павел Попов завършва в Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“, Благоевград с профил Немски език и Английски език и Информационни технологии, а в момента е последна година студент по медийни науки, политология и социология в Бонския университет „Фридрих Вилхелм“.

Този път и запознанствата с нови места и култури вероятно звучат обичайно. Но това, което всъщност прави това пътешествие толкова значимо за Павел е срещата му с много личности. Той проявява толерантност и жив интерес към всеки човек като носител на един нов, непознат, индивидуален светоглед. Затова неговите идеи, креативност и усет за естетика са отдадени в служба на доброволчески дейности и неправителствени организации . Ангажиран с широка гама от социални, но и технически теми, най- голям интерес той проява към четвъртата индустриална революция, дигитализацията, автоматизацията, изкуствения интелект, мобилните медии, дигиталния журнализъм и неподправените Gender Studies в медиите.

Буден и любознателен от най-ранна детска възраст, медиите, изкуството, и литературата винаги са били движеща сила за неговото личностно развитие. Макар това да започва още с участието му в детски предавания по кабеларката на родният му град Петрич, най-същественият момент в този процес е участието му в някои от първите Национални състезания по Информационни технологии, информатика и визуални изкуства „Аз мога - тук и сега “, а в последствие и в SuperЛетните Академии в категориите „Графичен дизайн“ и „Front-end web development “.

Първо поколение вдъхновен от идеите и ентусиазма на организатори и участници, и емоционално обвързан с организацията, сега той се връща отново в Девин твърдо решен да предаде това вдъхновение.


Инициативи

„Аз мога — тук и сега” - единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и преподаватели от/в средното образование

kristalin demirev chavdarov
„Аз мога - тук и сега”

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!


 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • bg site fondacia
  основен партньор
 • gdbop
  генерален партньор
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  важен партньор
 • Bringing People and Homes Together for Over 20 Years.
  bauunternehmen
 • Maßgebliche Sprache für dieses Vertragsverhältnis und die Kommunikation mit dem Kunden während der Laufzeit des Vertrages ist Deutsch.
  banking plattform
 • We build next generation IT solutions for impactful organisations
  Musala Soft
 • американски университет
  АУБ
 • mail bg
  първата е-поща
 • стани партньор на аз мога - тук и сега
  станете партньор...

Държавни институции партньори

сдружение с нестопанска цел

„Аз мога - тук и сега”
ЕИК/ПИК: 205339597
www.AZ-MOGA.bg
град София 1000
ул. "Г. Бенковски" 37
sega@az-moga.bg
089 / 2426666
08879 / 44437